...
11. 01. 2023

Konjeniška zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim

Nagrada za življenjsko delo jahačici Alenki Fetih.

Konjeniška zveza Slovenije je nagradila najboljše jahačice in jahače za pretekli dve leti. (Foto: Marko Vitas, CalistoM)

Slavnostna podelitev nagrad najboljšim tekmovalcem za leti 2021 in 2022 je potekala v petek, 6.1.2023 v Modri dvorani Celjskega sejma, udeležilo pa se je je kar 300 gostov, so zapisali na spletni strani Konjeniške zveze Slovenije. Poleg nagrajencev, njihovih bližnjih, predstavnikov Konjeniške zveze Slovenije, je bilo tudi nekaj visokih gostov, med njimi novoizvoljeni župan mestne občine Celje Matija Kovač in prav tako novoimenovani predsednik Olimpijskega komiteja Franjo Bobinac.

Podelitev sta povezovala Mateja Aleš in Gusty Jesenko, za glasbo je poskrbel band LPS, nagrade pa je podelila predsednica Konjeniške zveze Slovenije mag. Polona Rifelj.

Nagrajeni so bili najboljši v obeh letih na Državnih prvenstvih, Pokalu Slovenije in lestvici KZS v vseh disciplinah. Podelili so tudi nagrado za življenjsko delo. Ta je šla v roke Alenki Fetih, ki s Konjeniško zvezo Slovenije sodeluje kot jahačica in sodnica že od svojih rosnih let.

Fotografije dogodka najdete: TUKAJ.

Deli članek: 
PREBERITE ŠE:
Majska poslastica v Komendi

Prve letošnje dirke v Komendi

Premal MS veliki zmagovalec pokala mesta Ljubljana

Spomladanska kasaška klasika v znamenju nežnejšega spola.

Magic Look po pritožbi ostaja drugi v lanskem šampionatu

Trener Andrej Marinšek se je na kazen pritožil

Darja T. Dolinšek v lovu na svoj tretji Pokal mesta Ljubljana

Pokal mesta Ljubljana

© Kasaška zveza Slovenije, 2021. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne strani: Notice the Elephant