...
11. 01. 2023

Konjeniška zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim

Nagrada za življenjsko delo jahačici Alenki Fetih.

Konjeniška zveza Slovenije je nagradila najboljše jahačice in jahače za pretekli dve leti. (Foto: Marko Vitas, CalistoM)

Slavnostna podelitev nagrad najboljšim tekmovalcem za leti 2021 in 2022 je potekala v petek, 6.1.2023 v Modri dvorani Celjskega sejma, udeležilo pa se je je kar 300 gostov, so zapisali na spletni strani Konjeniške zveze Slovenije. Poleg nagrajencev, njihovih bližnjih, predstavnikov Konjeniške zveze Slovenije, je bilo tudi nekaj visokih gostov, med njimi novoizvoljeni župan mestne občine Celje Matija Kovač in prav tako novoimenovani predsednik Olimpijskega komiteja Franjo Bobinac.

Podelitev sta povezovala Mateja Aleš in Gusty Jesenko, za glasbo je poskrbel band LPS, nagrade pa je podelila predsednica Konjeniške zveze Slovenije mag. Polona Rifelj.

Nagrajeni so bili najboljši v obeh letih na Državnih prvenstvih, Pokalu Slovenije in lestvici KZS v vseh disciplinah. Podelili so tudi nagrado za življenjsko delo. Ta je šla v roke Alenki Fetih, ki s Konjeniško zvezo Slovenije sodeluje kot jahačica in sodnica že od svojih rosnih let.

Fotografije dogodka najdete: TUKAJ.

Deli članek: 
PREBERITE ŠE:
3-letni Ksar prodan za 470.000 evrov

Rekord avkcije Prix d'Amerique

Sezona 2023 - 20 tekmovalnih dni od aprila do decembra

Predviden koledar 2023 mora potrditi še upravni odbor zveze

Ciara TP vnovič najboljša v Trstu

Slovenci na Montebellu

Prix d'Amerique - maestralni Bazire in Hooker Berry

Jean-Michel Bazire spisal zgodovino Prix d'Amerique

© Kasaška zveza Slovenije, 2021. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne strani: Notice the Elephant