18. 06. 2021

Danilo Steyer s soglasno podporo postal novi predsednik Kasaške zveze Slovenije

Uspešen vinar in poslovnež Danilo Steyer prevzema vodenje krovne kasaške organizacije.

Danilo Steyer je bil na skupščini Kasaške zveze Slovenije za predsednika izvoljen soglasno.

Na skupščini Kasaške zveze Slovenije v Lenartu se je 17. junija zbralo 26 delegatov iz vseh slovenskih klubov. Za novega predsednika krovne kasaške organizacije so soglasno izvolili Danila Steyerja, poslovneža in vinarja, ki morda kasaškim navdušencem ni tako zelo znano ime. A Steyer je ob prevzemu funkcije povedal, da jo prevzema z veliko odgovornostjo in ponosom. "Izpostavljam tri pomembne segmente: tradicijo, strokovnost in ekonomski vidik," je opisal ključne smernice svojega dela.

Dobili smo tudi dva nova podpredsednika. To sta postala predsednik Kasaškega kluba Stožice Viktor Dolinšek in še en "novinec" v upravnem odboru Kasaške zveze Ervin Kosi.

S funkcije predsednika zveze se tako po treh letih poslavlja dr. Henrik Gjerkeš, ki je bil ganjen nad prijaznim slovesom in darili iz hvaležnosti. "

"Nepričakovana darila in zahvale ob koncu mandata. 'Zasluženo, ne podarjeno...' Od srca hvala, kujori. Veki lidje ste," je Gjerkeš zapisal na Facebooku.

V upravni odbor so bili imenovani še mag. Janez Slavič, Branko Kristl, Andrej Grilc, Andraž Rumpret in Helena Meglič kot predsednica strokovnega odbora.

Deli članek: 
PREBERITE ŠE:
Magic Look z rekordom osvojil Jesenski kriterij

Napet, razburljiv in hiter Jesenski kriterij odnesel Magic Look.

Zadnje kasaške dirke sezone v Stožicah

Kasači se za letos poslavljajo od ljubljanskega peska.

Šesterica v boj za rejsko lovoriko Jesenski kriterij

Zadnja rejska dirka sezone 2021.

Prvakinja naraščajnikov postala Bura

Deževni Ljutomer je gostil svoje zadnje dirke sezone.

© Kasaška zveza Slovenije, 2021. Vse pravice pridržane.
envelopebullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram