...
18. 04. 2022

Take Me Home in Krack du Clocher tretja v Bologni

Kobilarna OZT nadaljuje z uspehi v Italiji.

Take Me Home je v desetih dneh dosegel v Italiji dve tretji in eno drugo mesto.

Kobilarna OZT je na velikonočni ponedeljek z dvema svojima konjema nastopala v italijanski Bologni. In znova dokazala, da ima v svojem hlevu trenutno izjemno zasedbo. Oba konja sta namreč dosegla fantastična kilometrska časa!

krack

Krack du Clocher in Roberto Vecchione

Take Me Home je že v prvi dirki dneva dosegel še eno tretje mesto, kar je že njegova tretja uvrstitev med prve tri v tem mesecu. Pred slabim tednom je bil namreč drugi v Trstu, nekaj dni prej pa tretji v Trevisu. Tokrat je z odličnim voznikom Lorenzom Talpom v močni konkurenci izkasal izjemnih 1:14,1, kar je le 6 desetink slabše od njegovega osebnega rekorda. S tem je še petič letos dosegel uvrstitev med prve tri in to pri častitljivih 10 letih. Ponos hleva Kobilarne OZT in trenerja Zvonka Osterca se lahko pohvali z več kot 118.000 evrov zaslužka.

Tudi drugega predstavnika OZT Kracka du Clocherja je vozil renomiran voznik. Za njega je namreč sedel sam Roberto Vecchione. V boju peterice sta veljala za absolutna avtsajderja, na koncu pa bi skoraj presenetila in celo slavila. Po napadu v zadnjem krogu sta namreč celo zagalopirala nekaj korakov, a na srečo dovolj hitro popravila in dosegla tretje mesto, kar je precej preseglo pričakovanja. Krack je pri tem tudi izenačil osebni rekord 1:13,7, ki ga je dosegel v lanski Ljubljanski milji. Za 8-letnika je to v letošnjem devetem nastopu že šesta uvrstitev med najboljše tri, skupaj pa ima že preko 27.000 evrov kariernega zaslužka.

Deli članek: 
PREBERITE ŠE:
Jerca ob pravem času na prvem mestu

Jerca in Darja T. Dolinšek zmagali državno prvenstvo 3-letnikov

Maugli kralj ljubljanske milje

Druga zmaga in znova rekord hipodromov

Maya Viva in Jože Sagaj ml. osvojila 32. slovenski kasaški derby

Še en derby, ki se je odigral po notah Sagajevih.

Kdo bo tekel derby 2022?

Derbisti 2022

© Kasaška zveza Slovenije, 2021. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne strani: Notice the Elephant